Hinnasto

Hoidot


Peruskasvohoito 57€
Pintapuhdistus, kuorinta, kasvo-, hartia– ja decolteehieronta, naamio ja loppuvoiteet.

Nuorten ihonpuhdistus (alle 18v.)  55€
Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja loppuvoiteet.

Miesten kasvohoito 60€
Hoito tehdään miesten tuotteilla. Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, hartia/ kasvohieronta, naamio ja loppuvoiteet.

Kasvohoito ihonpuhdistuksella 68€
Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, kevyt kasvohieronta, naamio ja loppuvoiteet.

Kosteuttava erikoiskasvohoito  75€
Täydellinen kosteuttava kasvohoito kaikille, jotka kaipaavat ihon täydellistä kosteuttamista sekä pinnalta että pintaa syvemmältä. Ihosta tulee täydellisen kosteutettu, ensijuonteet silottuvat ja iho on jälleen säteilevä ja kaunis.

Tasapainottava kasvohoito akne- ja ongelmaiholle 75€
Hoidolla saa nopeat ja tehokkaat tulokset, sillä on hilseilyä, komedoja ja bakteereita ehkäisevä vaikutus. Hoito tasapainottaa ihon epäpuhtauksia ja talineritystä, vähentää mustapäiden syntymistä ja rauhoittaa ihoa.

Suklaakasvohoito 70€
Aisteja hivelevä suklaan tuoksu saa aikaan rentouttavan hyvänolon tunteen. Herkulliset suklaata sisältävät tuotteet ovat todella ravinteikkaita, hoitavia ja vitamiinirikkaita. Suklainen ylellinen kasvohoito sopii hemmotteluhoidoksi kaikenikäisille! Ei suositella raskauden aikana.

Happihoito 75€
Auttaa ihoa hengittämään. Vapauttaa ihon myrkyistä ja kuona-aineista, jolloin ihon uusiutuminen ja aineenvaihdunta nopeutuvat. Samea ja eloton iho saa kaipaamaansa hehkua ja elinvoimaa. Suojaa ihoa saasteilta. Hoidon päätteeksi kasvot ovat levänneet, iho on hehkeä ja täynnä energiaa!

Collagen kasvohoito 75€
Siloittaa ensimmäiset juonteet! Säilyttää ihosi luonnollisen ja nuorekkaan hehkun. Hoito pohjautuu merellisten kollageenimolekyylien samankaltaisuuteen ihon kanssa ja näiden ominaisuuksien ansiosta saadaan aikaan välittömästi silottava vaikutus.

Luxus kasvohoito ( täydellinen kasvohoito )  80€
Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvo-, hartia- ja decolteehieronta, naamion aikana käsien kuorinta ja hieronta, loppuvoiteet.

Silicium Super Lift -kasvohoito ( kiinteyttävä, kohottava ) 87€
Ainutlaatuinen kuorinta tasoittaa juonteita ja kasvonpiirteet kohoavat, erityinen ihon stimulointi aktiiviaineella sekä juonteisiin ja ihon liftaukseen keskittyvä hierontatekniikka. Kaksoisnaamion avulla täsmähoidetaan ongelma-alueita. Hyaluroni naamio kasvojen yläosalla häivyttää ja täyttää juonteet, sekä Cryo-Sculpting kipsinaamio kaulan ja kasvojen alueella täyttää syvimmät juonteet ja liftaa tehokkaasti.

 

Silmänympäryshoito kasvohoidon yhteydessä 25€                                                

Sis. kuorinta, silmänympärysalueen hieronta, hyaluroninaamio, joka täyttää juonteet, poistaa väsymyksen merkit sekä vaalentaa tummia silmänympäryksiä. Lopuksi hoitava silmänympärysvoide.Kestovärit ripsiin ja kulmiin muotoilulla 30€
Kasvohoidon yhteydessä 25€

Ripsien värjäys 15€

Kulmien värjäys ja muotoilu 15€

Kulmien muotoilu 10€

 

Miraque-Magneettiripsien konsultointiaika 30min 30€

Ripsien kestotaivutus 50€Klassiset ripsienpidennykset 100€

Ripsien huolto 35-55€

 

Volyymiripset 120€

Volyymiripsien huolto 42 - 65€

 

Valmisviuhkaripset 139€

Huollot 55-75€Ripsipidennysten poisto 25€Käsihoito 40€
Kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, käsien kuorinta, hieronta ja lakkaus.

Ranskalainen lakkaus 20€

Käsien parafiinihoito 15€
Toisen hoidon yhteydessä 10€.

Lämmin parafiini kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

 

Jalkahoito 57€
Kylvetys, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poisto (kevyt hieronta) ja loppuvoide.

Luxus jalkahoito 73€
Kylvetys, säärien ja jalkaterien kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, hieronta, naamio ja lakkaus.

 

iThin Lipolaser - kivuton vaihtoehto rasvaimulle (sis. lymfan)

Lipolaser on matalataajuista laserenergiaa säteilevä laite, joka auttaa sinua pienenemään jopa 1-5cm yhden hoidon aikana esim. vatsan alueelta. Ilman kipua, neuloja tai toipumisaikaa. Lipolaser saa aikaan kemiallisen signaalin rasvasolussa ja siksi se rikkoo triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi ja glyseroliksi. Sen jälkeen ne vapautuvat solukalvon läpi aineenvaihduntaamme. Keho käyttää vapautuneet rasvahapot ja glyserolin aineenvaihdunnan energiana. Lipolaser ei poista rasvasoluja vaan yksinkertaisesti kuivattaa ne. Tämä rasvahappojen vapautuminen on aivan samanlaista kuin silloin kun keho itse vapauttaa energiavarastojaan. Lipolaser ei siis aiheuta mitään epäluonnollista reaktiota eikä se myöskään vahingoita rasvasolun ympärillä olevia rakenteita kuten ihoa, verisuonia tai ääreishermoja. Hoidon jälkeen suoritettu liikunta varmistaa, että aineenvaihdunta käyttää kaikki vapautuneet rasvahapot.


Kertahoito 60€ (1-2 aluetta)

6 hoitoa 350€

10 hoitoa 550€
 

Lymfahoito 30 min. (vyötärö tai jalat)  30€

Lymfa Boots paineluterapiaa käytetään vähentämään tai poistamaan selluliittia. Hoidon tuloksena on parantunut aineenvaihdunta, nesteiden kiertoon lähtö, vähentynyt turvotus, elimistön puhdistuminen ja kehon puolustusjärjestelmän toiminnan tehostuminen. Paineluterapian puolestapuhujat uskovat paineen ja stimulaation edistävän myös verenkiertoa. Kun veri virtaa tehokkaasti kehon läpi, sen ajatellaan estävän kehon sisäisten kudosten turpoamista, koska verenkierron tehostuminen kuljettaa runsaasti myös kehon toiminnoille välttämätöntä happea. Hapen riittävä saanti voi edistää vioittuneiden kudosten paranemista ja myös kiinteyttää ihoa.

Karvanpoistot vahalla

 

Kasvot 12-25€

Kädet 25€

Kainalot 25€

Sääret tai reidet 30€

Sääret ja reidet 50€

 

Karvanpoistot Skin Candy sokerilla
 

Kasvot 15-30€

Kainalot 30€

Kädet 35€

Bikini 35€ 

Sääret tai reidet 40€

Sääret ja reidet 60€

 

Meikkaukset ja geelilakkaus


Päivämeikki  38€

Juhlameikki 50€

Juhla-, hää- tai iltameikki (sis. koemeikin)  70€ 

Meikkiopastus 45€

 

Geelilakkaus yksivärinen  37€
 

Geelilakkauksen poisto 15€

 

Hieronnat


Kuumakivihieronta  65€ (n. 1h 15min)
Hoito sisältää kokovartalon hieronnan lämpimillä, tulivuoresta peräisin olevilla laavakivillä.

​Kuumakivihieronta + kokovartalon kuorinta 85€
Kiviterapiaa vartalolle. Rentouttava, aisteja ruokkiva vartalohoito kaikille sitä kaipaaville. Hoidossa käytetään tulivuoresta peräisin olevia vulkaanisia kiviä, jotka lämmitettyinä rentouttavat kehoa. Hoitoon sisältyy kokovartalon kuorinta käsin ja kivillä sekä rentouttava kokovartalon hieronta käsillä ja kivillä.

Polynesian Spa vartalohoito 95€
Thalgon eksoottinen Polynesialainen Spa vartalohoito vie rentouttavalle matkalle Polynesian saaristoon. Hoito alkaa rentouttavalla laguunin sinisellä jalkakylvyllä, jonka jälkeen koko vartalo kuoritaan rentouttavalla yhdistelmällä kookosta ja vaniljaa, tämän jälkeen tehdään Polynesialainen kokovartalohieronta Mahana öljyllä sekä lämpimillä Tuiponos hiekkanyyteillä. Viimeinen vaihe sisältää Polynesialaisen pyhän öljyn, joka kietoo ihon kultaisen helmiäisen hohtavaan verhoon.

Intialainen päähieronta 32€ (30min)

Klassinen hieronta 30€ (30min)

Klassinen hieronta 50€ (60min)
 

IPL- valoimpulssihoidot

IPL perustuu neljään suodattimeen, joiden avulla tehdään ihon nuorennusta, karvanpoistoa, aknehoitoa sekä vaalennetaan couperosaa ja pigmenttimuutoksia. IPL laite välittää kirkkaan käsielektrodin kautta laajaspektristä valoa. Valon aallonpituus elektrodissa sovelletaan erilaisten suodattimien avulla hoidettavaan ihotyyppiin sopivaksi. Hoitoja suositellaan sarjahoitoina parhaimpien tuloksien saavuttamiseksi.

IPL ihon nuorennus (rypyt, isot ihohuokoset ym.), seuraavista kerroista -20% 

Hoidon vaikutus ulottuu syvään ihokerrokseen, dermikseen. Stimuloimalla suonipohjaa saavutetaan lisääntynyttä kollageenin uudistumista ja siten kimmoisampi ja joustavampi iho. 


Kämmenet (2) 50€
Kaula 70€
Otsa 50€
Kasvot 150€
Dekoltee 100€
Kaula, kasvot ja dekoltee 270€

 

IPL aknehoito, seuraavista kerroista -20%


Posket   75€
Posket ja nenä 100€
Koko kasvot 150€

 

IPL pigmenttiläiskät, couperosa, pintaverisuonet, seuraavista kerroista -20%

IPL:llä hoidetaan pinnallisia punaisia verisuonia. Valo imeytyy verisuoniin ja muuttuu lämmöksi. Veri suonissa hyytyy ja verisuoni häviää. 


Kämmenet (2) 50€
Posket ja nenä 100€
Kasvot 150€

 

IPL karvanpoistot, seuraavista kerroista -20%

Hoidossa ihoa valaistaan näkyvällä sekä infrapunavalolla. Valo ulottuu hiustuppeen asti ja lämmittää sitä n. 70 asteeseen, mikä johtaa siihen, että proteiini hiussolussa ja -tupessa tuhoutuu. Vaikutus kohdistuu tummiin karvoihin, koska ne sisältävät pigmenttiä. Hoidettavan alueen karvanpoistoon tarvitaan useampia hoitokertoja, johtuen karvankasvun kolmivaiheisuudesta (hoito tehoaa vain karvan kasvuvaiheessa). 


Ylähuuli 69€
Leuka 69€
Kämmenselkä/sormet  69€
Kainalot 100€
Bikinilinja 100€
Sääret tai reidet 150€
Käsivarret 150€
Yläselkä 150€
Koko selkä 200€

 

 

 

 

 

Lahjakortit

Lahjakortti on saajalle aina mieluinen lahja ja iloinen yllätys. Lahjakortin voi käyttää sekä hoitoihin että tuotteisiin.

Tarjoukset

 

 

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön