9 intialaisenetuaintialaisen

9 intialaisenhyötyä 

Intialainen pään hieronta ei ole vain erityinen hoito kylpylässä, vaan myös monien terveyshyötyjen lähde. Katso sen yhdeksän etua alla ja hemmottele itseäsi intialaisella päänhieronnalla Beauty Boxissa tänään!

  1. Auttaa lievittämään migreeniä

Selän, pään ja kaulan jännitteet voivat usein johtaa päänsärkyyn tai migreeniin. Kun teet intialaisen pään hieronnan, lihasjännitys vähenee painostamalla selkä, käsivarret ja hartiat. Hieronta pään ja kaulan ympärillä parantaa myös aivojen nesteen virtausta estäen siten tukoksia, jotka voivat aiheuttaa päänsärkyäsi.

  1. Virkistää väsyneitä silmiä

intialainen pään hieronta on yksi tapa helpottaa silmien rasitusta, joka johtuu siitä, että vietät liikaa aikaa näytöille. Silmien ja temppelien ympärillä olevat hieronnat voivat löysää silmäkuopiesi ympärillä olevia lihaksia, mikä auttaa silmiäsi virkistymään.

  1. Edistää hiusten kasvua

Intialainen pään hieronta stimuloi hiusten kasvua hieromalla päänahkaa ja päätä. Hieronta pään ympärillä avaa verisuonet ja auttaa imemään happea ja ravinteita. Parempi hapen ja ravinteiden virtaus päänahassa voi auttaa hiusrakkuloita kasvamaan nopeammin, mikä tekee hiustesi terveemmäksi.

  1. Edistää terveellistä päänahkaa

Intian pään hieronnassa käytetään erityyppisiä öljyjä, jotka voivat auttaa ihoa tulemaan terveemmäksi ja raikkaammaksi. Parhaat öljyt ovat sitruunaöljy, teepuuöljy ja oliiviöljy, jotka voivat parantaa kuivaa tai kutisevaa päänahkaa ja torjua hilseä.

  1. Lievittää unettomuutta ja väsymystäpäänhieronta

Intianlievittää kehon stressiä ja jännitteitä ja antaa syvän rentoutumisen tunteen, mikä puolestaan ​​vaikuttaa unisykliisi positiivisesti.

  1. Detoksifioi kehosi

Intian pään hieronta voi parantaa verenkiertoa tietyillä hierontatekniikoilla, joita käytetään kaulaan tai imusolmukkeisiin. Tämä auttaa kehoasi puhdistamaan poistamalla jätteet, bakteerit ja kuolleet solut kehosta. 

  1. Lievittää ahdistuksen oireita

Intialainen pään hieronta auttaa toimittamaan aivoihin happea, mikä on yksi parhaista tavoista kohottaa mielialaasi ja vähentää siten ahdistusta. 

  1. Lisää muistia

Sinulla on usein lyhytaikainen muistihäviö, kun aivosi ovat liian täynnä ajatuksia, ideoita ja tunteita. Tämä vaikeuttaa tietojen keräämistä ja järjestämistä, mikä heikentää muistin tehokkuutta.

Intialainen pään hieronta antaa aistillisen tietoisuutesi vallata ikään kuin joku painaisi nollauspainetta sekaisin mielessäsi.

  1. Uusii energiaa

Intialainen pään hieronta keskittyy kolmeen tiettyyn chakraan: kurkun, kolmannen silmän ja kruunun chakrat. Näiden chakrojen parissa työskentelyllä on suuri vaikutus palauttamalla kehosi energia tasapainoon.

Hanki intialainen pään hieronta Beauty Boxissa

Tule ja hemmottele itseäsi täällä Beauty Box! Tarjoamme intialaista pään hierontaa, joka varmasti lievittää stressiäsi ja jättää sinut rento. Tarjoamme myös erilaisia ​​palveluja, kuten pedikyyrejä, manikyyrejä, ripsien pidennyksiä, kasvohoitoja ja muuta. Tutustu verkkosivustoomme tai käy myymälässämme nähdäksesi kaikki tarjoamamme tuotteet ja palvelut!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *