Kaikki harmaiden hiusten

Beauty Box: Kaikkea harmaiden hiusten

Harmaa ei voisi olla enemmän erilainen kuin tummanruskeat hiukset tai tuhkablondi ja sen vaikutus on dramaattinen, joten se on suosittu valinta ihmisten keskuudessa nykyään. Kokeile tätä kampausta omalla kruunauksellasi Beauty Box -hoidolla.

Valitse sävy oikein

Harmaita hiuksia ei ole helpompi saavuttaa tai ylläpitää tavallisena ruskeana sävynä. Ennen kuin värjäät hiuksesi, kysy ensin kampaajalta oikean sävyn varmistaaksesi.

Anna hiusten asiantuntijoiden löytää juuri sinulle parhaiten sopiva hoito ja sävy. Heillä on värikirja, jonka avulla he sopivat silmiesi vieressä olevaan väriin, jotta voit nähdä, miltä se näyttää silmiesi värin ja ihon sävyn kanssa.

Hiusvärin vaalentaminenhiusten vaalentamisesta,

Uusikirkas väri alkaakun sävy on päätetty. Voit olla varma, että stylistisi pyrkii jättämään sinulle hiukset, jotka näyttävät ja tuntuvat kauniilta, vaikka värin nostoprosessi voi aiheuttaa hiuksille vaurioita.

Se voi tapahtua yhdellä istunnolla, mutta useimmissa tapauksissa se vaatii useita sovelluksia erityisesti korjaavalla hoidolla varmistaakseen, että hiukset ovat terveet koko prosessin ajan.

Värikäsittely

On harmaan värin aika,kun hiukset on vaalentettu käsinmaalattuina. Tässä kohtaa kampaajan luova silmä tulee todella leikkiin. Jotkut taipuvat taipumaan hopeisiin sävyihin, koska kun väri alkaa haalistua, on helppo kokeilla eri fantasiaväriä. 

Varmista vain, että tulet vähintään kahdeksan viikon välein asianmukaiseen hiusten ja värin ylläpitoon. Kuten kaikki elämän parhaat asiat, harmaa hiusväri vaatii aikaa ja huomiota pysyäkseen kauniina. Siksi Beauty Box kehitti tappajan hoito -ohjelman asiakkaille, jotka käyttävät varjoisia värejä. 

Harmaan sävyt

Aloita kirkkaalla hopealla,jos syöksyt neutraaleihin hiuksiin ensimmäistä kertaa, koska ne ovat monipuolisia ja nuorekkaita. Sekä hoidossa että toteutuksessa hopeat hiukset ovat yllättävän samanlaisia ​​kuin vaaleat vaaleat ja käytät jopa samaa violettia shampoota.

Voit myös kokeilla ainutlaatuista ja kiehtovaa tummaa hopeaa, joka todella erottaa sinut toisistaan. Sen sinertävä tai violetti pohjavire saa sinut käyttämään sitä ympäri vuoden. Jos olet luonnollinen brunette, joka ei pelkää näkyviä juuria, voit tehdä tämän sävyn kestävän hyvin pitkään.

Sininen hopea on oikea vaihtoehto, jos pidät meren väristä. Se on mielenkiintoinen värivalikoima varsinkin jos et ole yleisten hiusvärien parissa. Voit sekoittaa hopeasi vesiväriseen tai tosi siniseen, mutta voit myös pyytää stylistiltasi tummansinistä sävyä. Harmaan värin valitseminen riippuu siitä, kuinka paljon huoltoa olet valmis tekemään ja kuinka rohkea haluat tyylin näyttävän!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *