Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Brazillian Blowoutista!

Beauty Box: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Brazillian Blowoutista! 

Hiuksiasi pidetään kruunajana. Tästä syystä sinun on varmistettava, että tressesi saavat tarvitsemansa hoidon ja ravinnon. Aloita hiustenne hoitaminen erilaisilla spa-palveluilla täällä Beauty Boxissa! 

Ole paras versio itsestäsi ja saavuta unelmiesi hiukset. Tarkista seuraavat Brazillian Blowout -tietomme tiedot ja hemmottele itseäsi parhaalla hiustenhoitohoidolla täällä salonkissamme.

Mikä on Brazillian Blowout?   

Brazillian-hiusten hoidossa käytetään nestemäistä keratiinikaavaa, joka päällystää hiusten pinnan tarjotakseen suojaavan ja tasaisen kerroksen, joka tekee hiuksistasi sileät ja silkkiset. Se tasoittaa tehokkaasti säikeidesi pinnan ja auttaa vähentämään kutistumisen merkkejä samalla kun sinetöit kynsinauhasi suojaamaan hiuksiasi vaurioilta.

Hoitoa kutsutaan Brazillian Blowoutiksi yksinkertaisesti siksi, että se löydettiin ja muotoiltiin Brasiliassa käyttämällä maan alkuperäiskansoja. Muutama Brazillian-hoidon vaikuttavista aineista on camu camu -hedelmä, annatto-siemenet ja acai-marja, joka ravitsee syvästi hiuksia tarjotakseen niille tarvitsemansa vitamiinit.   

Pitäisikö sinun saada Brazillian-hoito? 

Brazillian Blowout on yksi harvoista hiushoidoista, jotka voivat tehokkaasti hoitaa kuivia ja kihara hiuksiasi käyttämättä vahvoja kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa lukkojasi. Tässä on joitain tämän hoidon etuja:

  • Mukautettava sileys ja aallot

Toisin kuin muut hiushoidot, Brazillian Blowout ei poista rehevien aaltojesi läsnäoloa! Sinulla on mahdollisuus pitää luonnolliset kiharat samalla kun pidät ne hallittavissa. 

Kuitenkin, jos haluat saavuttaa uuden ilmeen, voit myös mukauttaa sen sileään ja tyylikäs suoraan kampaukseen. 

  • Vahvista hiuksiasi

Brazillian Blowout on hoito, joka ei vain tee lukkoistasi hallittavia, vaan myös vahvistaa hiusten säikeitä, jotta voit muotoilla ne haluamallasi tavalla vaarantamatta vahingoittumista. 

Koska hoito käsittää hiusten syvällisen säätämisen ja suojaavan kerroksen antamisen, hiusten muotoilu lämmitystyökaluilla ei tee niin paljon vahinkoa lukkoillesi.  

  • Pitää hiuksesi kiiltävänäsinulla 

Onkoongelmia tylsien ja vaurioituneiden hiusten kanssa? Älä huoli, olemme saaneet takaisin! Brazillian-hoito ravitsee hiusasi syvästi ja tasaiseksi, jolloin se näyttää silkkiseltä ja kiiltävältä. 

Lisäksi hoito kestää jopa 3 kuukautta, joten voit heiluttaa terveellisiä hiuksiasi pitkään huolimatta tylsistä ja kuivista hiuksista. 

  • Täydellinen kaikille hiustyypeille

Riippumatta siitä, onko sinulla sileitä ranta-aaltoja tai tiukkoja kiharoita, Brazillian-hoito voi toimia lukkojesi kanssa ja pitää ne hallittavissa samalla samalla tarjoamalla sille tarvitsemansa ravinnon. Käsittele hiuksiasi nyt ja vieraile Beauty Boxissa saadaksesi parhaat hiustenhoitopalvelut!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *