Ainesosat, joita sinun tulisi etsiä saippuallasi

Beauty Box: Ainesosat, joita kannattaa etsiä saippuallasi

Kauneuden ja hyvinvoinnin puolustajina, työmme täällä Beauty Boxissa ei lopu, kun poistut salonistamme. Haluamme pitää sinusta huolta myös sen jälkeen, kun olet saanut palvelumme, ja ainoa tapa, jolla voimme tehdä tämän, on jättää sinulle tieto, jota voit käyttää joka päivä. 

Tämä voi olla vinkkejä, temppuja tai opetusohjelmia, jotka auttavat sinua saavuttamaan terveen kehon ja yleisen hyvinvoinnin. Auttaaksemme sinua matkalla kohti kaunista ihoa olemme koonneet joitain tärkeimpiä ainesosia, joita sinun pitäisi etsiä saippuapalasista.

Sheavoi

Kun kävelet paikallisen myymälän kauneusaippua -käytävää pitkin, saatat nähdä yhden ainesosan, joka ponnahtaa jatkuvasti saippuapalaille, ja se on Sheavoi. Tonni tuotemerkkejä käyttää tätä ainesosaa, koska sillä on useita etuja iholle. 

Yksi näistä eduista on se, että se voi auttaa pehmentämään ihoa ja tekemään siitä sileämmän ja nuoremman näköisen. Sen tiedetään myös kykenevän vähentämään aknea ja epäpuhtauksia, jotka johtuvat sen luonteesta luonnollisena kosteusvoiteena.

Sheavoi ei myöskään sisällä kemiallisia yhdisteitä, jotka voivat olla haitallisia ihollesi. Se sisältää vain luonnollisia mineraaleja, kuten:

  • A
  • -vitamiini E
  • -vitamiini F -vitamiini
  • Triglyseridit
  • Öljyrasvahapot.

Risiiniöljy

Jos olet sellainen henkilö, joka kamppailee hallitsemattomien vikojen ja aknen kanssa, kokeile saippuaa, jossa on risiiniöljyä. 

Tämä aine on hyvä iholle sen tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksien vuoksi, mikä vähentää merkittävästi merkkejä yleisimmistä ihon puutteista. Tämä sisältää silmäpussit, näppylät, aknen ja monet muut.

Se myös vähentää ihon ihottumaa, joten jos olet murrosiässä oleva teini tai tunnet jonkun, tämä on täydellinen suositus.

Avokadoöljy

Yksi yleisimmistä ongelmista, joita ihmiset käsittelevät, on kuivuus. Tämä aiheuttaa kutiavan ja ärtyneen tunteen, joka pysyy iholla ja arpeutuu helposti, kun naarmut sitä. 

Syy tähän iho -ongelmaan on, että kehosi ei saa tarpeeksi kosteutta saippualta ja ruokavaliosta. Yksi parhaista tavoista kosteuttaa ihoa on käyttää luonnollisia öljyjä, kuten avokadoöljyä.

Tämä on välttämätöntä iholle, koska se on täynnä ravintoaineita ja vitamiineja, jotka auttavat ihoa pysymään kosteana 24 tuntia suihkun jälkeen.

Kurkuma

Kurkuma ei ole vain hyväksi keittiölle vaan myös iholle. Tämä ainesosa ravitsee ihoa pitämällä bakteerit poissa siitä mahdollisimman paljon. Se voi myös vähentää arpien aiheuttamaa turvotusta ja tahroja. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *