Kuinka saavuttaa lasikuori

Kauneuslaatikko: Kuinka saavuttaa lasinen iho 

Korealaisen kulttuurin noustessa maailmanlaajuisesti termi lasikuori tuli yleiseksi myös kauneusalalla. Tätä käytetään kuvaamaan huokosetonta valkoista ihoa, jonka hehku näkyy usein korealaisissa malleissa, näyttelijöissä ja julkkis -epäjumaleissa. Näin ollen on helppo ymmärtää, miksi kaikki haluavat lasikuoren. Se ei vain lisää esteettistä houkuttelevuuttasi, vaan merkitsee myös sitä, että ihosi on terve myös sisäpuolelta.

Jos haluat kauniin näköisen ihon, sinun kannattaa seurata alla olevia rutiinit. Valmistaudu ostamaan olennaiset ja hanki unelmiesi hehkuva iho. 

  1. Aloita päiväsi hellävaraisella puhdistusaineella 

Monet ihmiset ajattelevat usein, että tapa puhdistaa iho perusteellisesti on aloittaa voimakkaalla puhdistusaineella. Liian vahvan puhdistusaineen käyttö voi kuitenkin olla liian kovaa iholle ja aiheuttaa punoitusta tai muita iho -ongelmia. 

Täydellinen hellävarainen puhdistusaine, jonka löysimme markkinoilta, on Peach and Lily’s Power Calm Hydrating Gel Cleanser, joka on kirkas geeli, joka auttaa emulgoitumaan läpikuultavaksi nahkaa hieromalla sitä kämmenten välissä. Tämä koostumus puhdistaa hellävaraisesti mutta perusteellisesti huokoset olematta liian ankaria epidermikselle. 

  1. Käytä paljon kosteuttavaa olemusta 

Nyt kun ihosi on puhdas, on aika kosteuttaa! Paras kosteusvoide, jota voimme suositella sinulle, on Wild Dew Treatment Essence. Tämä kosteusvoide on kevyt iholla, koska se on melkein kuin vesi. Tämä tekee hyväksi sen, että se imeytyy helposti ihoon. Lisäksi se on täynnä monimutkaisia ​​hyaluronihappomolekyylejä, jotka tunnetaan yhtenä markkinoiden suosituimmista kosteuttavista ainesosista. 

  1. Lisää nesteytystä Essence -tyynyillä! 

Lasi -ihon saamiseksi yksi kosteusvoide ei riitä! Sinun täytyy olla perusteellisesti hydratoitu. Kosteuttava olemustyyny voi auttaa tällä osastolla, koska se ei hukkaa ihoa kosteudella, vaan lukitsee ihon kosteuden.

  1. Kerros kosteuttavalle seerumille 

Neljäs vaihe täydellisen lasisen ihon saavuttamiseksi on levittää kerros kosteuttavaa seerumia. Yksi seerumi, jota voimme suositella, on Peach and Lily Glass Skin Refining Serum. Tämä koostumus imeytyy nopeasti, joten kosteus pääsee ihollesi keräämättä likaa pinnalta.

  1. Käytä runsaasti antioksidantteja sisältävää kosteusvoidetta 

Seuraava asia, joka sinun on tehtävä, on levittää muhkeat kerrokset matcha -vanukkaan antioksidanttivoidetta tai mitä tahansa antioksidanttipitoisia voiteita. Tämä lisätty tuote lisää suoja- ja puhdistuskerroksen ihollesi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *