Ihonhoitotoimenpiteet, jotka kannattaa tehdä ennen nukkumista

Beauty Box: Ihonhoitotoimenpiteet, jotka sinun tulee tehdä ennen nukkumista

Ihonhoitotuotteet ovat olleet markkinoilla jo pitkään. Ihonhoito ei kuitenkaan ole yön yli tapahtuvaa. Vaatii paljon kärsivällisyyttä ja sitoutumista tuotteiden levittämiseen kasvoillesi joka päivä säilyttääkseen sen luonnollisen hehkun ja sileyden. 

Etkö tiedä mistä aloittaa? Beauty Box on täällä antaakseen sinulle vaiheittaisen oppaan siitä, miten voit aloittaa ihonhoitorutiinisi, joten sinun on parempi tehdä muistiinpanoja täällä! 

Puhdistus

Yleinen sääntö ihonhoitorutiinia aloitettaessa on pestä kasvosi ensin. Muista, että kasvosi ovat ulkona koko päivän, vaikka työskentelet ulkona tai kotona. Varmista, että kaikki likahiukkaset poistetaan ja että huokoset eivät ole tukossa, pese hellävaraisella puhdistusaineella kasvosi ei -toivottu lika. 

Jos käytät meikkiä, käytä kaksoispuhdistustuotetta, jotta kasvosi pestään perusteellisesti. Älä luota vain meikinpoistoaineeseesi ja vaihda vesipohjaiseen puhdistusaineeseen. 

Kuorinta

Toisin kuin muut tässä olevat vaiheet, ihon kuorinta tulee tehdä vähintään kaksi tai kolme kertaa viikossa parantaaksesi ihon rakennetta ja vahingoittamatta sitä. Jotkut tuotteet ärsyttävät ihoa, koska niiden elementit, kuten siemenet, auttavat poistamaan kuolleet ihosolut kasvoiltasi. 

Tämän välttämiseksi voit yrittää käyttää muita öljypohjaisia ​​väriaineita tai yleensä voit ostaa puhdistusaineesi, jossa on myös sisäänrakennettu kuorintatoiminto. 

Väriaine

Kasvojen puhdistaminen ei lopu sen jälkeen, kun se on pesty puhdistusaineella. Väriaine auttaa poistamaan viimeiset lian jäännökset erityisesti huokosten sisältä. Rasvaiset ihmiset ovat alttiimpia huokosten tukkeutumiselle, joten väriaine on paras ratkaisu pitämään ihosi terveenä ja likaantumattomana. 

Väriaineessa on antioksidantteja ja kuorinta -aineita, jotka tekevät ihostasi kiinteämmän ja estävät sen ikääntymisen liian nopeasti. Etsi alkoholittomia väriaineita, jotka sopivat ihollesi. 

Seerumit

Seerumit auttavat tuomaan hehkua ja kirkkautta ihollesi. Jos olet yksi niistä ihmisistä, joilla on ongelmia ryppyjen, aknen ja ihon värimuutosten kanssa, aloita seerumin lisääminen päivittäiseen rutiiniin. 

Se sisältää runsaasti A -vitamiinia, joka auttaa tuottamaan enemmän kollageenia iholla, jolloin se on sileämpi ja säteilevämpi levittämisen jälkeen. 

Kosteuttaa

Viimeinen vaihe ihonhoitorutiiniin ennen nukkumaanmenoa on ihon kosteuttaminen. Sen jälkeen, kun olet levittänyt kaiken ihollesi, kosteuttava auttaa tekemään kaikki ravintoaineet koskemattomiksi, jotta niiden taika toimii ja ratkaistaan ​​tehokkaasti iho -ongelmasi. 

Jos sinulla on luonnostaan ​​kuiva tai rasvainen iho, kosteusvoide estää sitä menemästä pidemmälle ja vahingoittaa ihosoluja. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *