Miksi sinun pitäisi saada manikyyri ja pedikyyri?

Beauty Box: Miksi sinun pitäisi saada manikyyri ja pedikyyri?

Kädet ja jalat ovat yksi tärkeimmistä kehosi osista, joka tarjoaa sinulle liikkuvuutta ja kykyä käsitellä päivittäisiä askareitasi. Tästä syystä sinun on annettava käsillesi ja jaloillesi sen ansaitsema hemmottelu ammattitaitoisten manikyyri- ja jalkahoitopalvelujen avulla. 

Istu alas ja rentoudu, kun hoidamme kynsiäsi ja hemmottelemme käsiäsi ja jalkojasi rentouttavien hoitojemme avulla! Tässä on joitain syitä, miksi on tärkeää saada kynnet hoidettua. 

  • Lisää verenkiertoa 

Manikyyri- ja pedikyyrihoidot eivät tarkoita vain kynsien kuorintaa, kosteuttamista ja kaunistamista. Se auttaa myös ylläpitämään hyvää verenkiertoa rentouttavan hieronnan avulla, joka on suunnattu käsien ja jalkojen painepisteisiin. 

Parantamalla verenkiertoa autat parantamaan nivelten liikkuvuutta, mikä sopii täydellisesti käsiini ja jalkoihin. 

  • Paranna kynsiesi terveyttä

Kädet ja jalat ovat jatkuvasti alttiina erilaisille ulkopinnoille ja tuotteille, jotka auttavat rakentamaan kynsissäsi infektion. Saamalla jatkuvasti manikyyriä ja pedikyyriä, eliminoit infektion ja sienien mahdollisuuden. 

Lisäksi nämä kauneushoidot voivat auttaa poistamaan kuolleen ihon kynsistäsi, mikä saa aikaan uuden solukehityksen, jolloin kynnet näyttävät terveellisemmiltä ja joustavammilta hauraiden sijaan. 

  • Destress

Oletko väsynyt ja stressaantunut? Käy luonamme Beauty Boxissa ja anna hierontaterapeutin rauhoittaa kipeä lihaksesi sekä käsissäsi että jaloissasi mani-pedi-hoidolla. 

Manikyyri ja pedikyyri auttavat täydellisesti parantamaan käsien ja jalkojen ulkonäköä ja parantamaan kynsien terveyttä rentouttavan hieronnan avulla. 

  • Pitää kätesi ja jalkasi sujuvina 

Ei ole mitään pahempaa kuin käsien ja jalkojen kutiminen Anna itsellesi hoito ja nauti rentouttavasta manikyyri- ja pedikyyrihoidostamme, joka auttaa elvyttämään käsien ympärillä olevaa ihoa. Mani-pedihoitomme voi auttaa poistamaan kuivan ja kovettuneen ihon pitämään kädet ja jalat sileinä ja terveinä kosketuksessa! 

  • Tallenna kynsien vaurioilta

kädet ja jalat ovat kaksi eniten Exposed osas kehon ja koska käytät niitä liikkuvuutta, tiettyjä toimia, että et vahingoita kynnet sormin. Kun näitä vaurioituneita kynsiä ei hoideta, ne voivat saada tartunnan. 

Tästä syystä sinun on varmistettava, että saat pedikyyri- ja manikyyrihoidon vähintään kerran kahdessa viikossa, jotta kynsesi pysyvät terveinä ja poistetaan kynsien vaurioituneet osat. 

  • Luottamuksen tunne 

Mikään ei saa naisen tuntemaan olevansa voimakkaampi kuin juuri tehtyjen kynsien urheileminen! Hanki itseluottamusta käyttää sandaaleja ja jalkineita käsittelemällä kynsiäsi täällä Beauty Boxissa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *