Salonipalvelut

Beauty Box: salonkipalvelut 

Tervetuloa Beauty Boxiin! Olemme keskitetysti kaikki kauneustarpeesi täällä Joensuussa. Salongimme on yksi Suomen tunnetuimmista kylpylöistä, joka tarjoaa maailmanluokan salonkokemuksen kilpailukykyiseen hintaan. 

Nykyään kaikki näyttää niin nopeatempoiselta ja stressaavalta, että sinulla ei ole aikaa huolehtia itsestäsi ja antaa kehollesi sen ansaitsema rakkaus ja hoito. Päästä irti ongelmistasi ja anna itsesi levätä rauhoittavasti täällä salonkissamme. Jätä kaikki salonkiterapeuttiemme huolellisiin käsiin, kun tarjoamme sinulle parasta mahdollista palvelua. 

Anna itsesi hemmotella itseämme spa-hoidoilla ja kokea, että kaikki stressisi sulavat hierontaterapiassamme! On aika asettaa itsesi etusijalle ja hyödyntää hoidot parhaalla mahdollisella tavalla täällä Beauty Boxissa. Tutustu erilaisiin salonkipalveluihimme ja valitse se, joka toimii parhaiten tarpeisiisi. 

Kauneuden perusedellytys 

Kylpylöissä käyminen ja erilaisten salonkipalveluiden tarjoaminen on ensimmäinen askel kohti omavaraisuutta! Löydä paras versio sinusta, josta voit olla täällä Beauty Boxissa. Salongimme on ylpeä voidessaan tarjota parasta palvelua rakkaille asiakkaillemme käyttämällä vain hienoimpia tuotteita ja työkaluja hoitoissamme. Anna lahjakkaiden terapeuttien ja salonkiasiantuntijoidemme tehdä taikansa sinulle! Katso alla olevat:

salonkipalvelummeKasvohoidot Kasvojesi 

iho on yksi herkimmistä kehosi osista, ja sinun on huolehdittava siitä jatkuvasti, jotta ihosi näyttää terveeltä ja nuorelta! Alla on kasvohoitotyyppejä, joita meillä on tarjolla täällä Beauty Box: 

 • Rentouttava kasvohoito 

Tämä kasvohoito on suunniteltu stimuloimaan hermojasi ja parantamaan kasvojesi verenkiertoa antamaan sinulle luonnollisesti hehkuvan ihon! Rentouttava kasvohoitomme auttaa rauhoittamaan stressaantunutta ihoasi pitämään sen nuorena ja joustavana. Beauty Boxin rentouttava kasvohoito sisältää tehokkaasti voiteita ja öljyjä hoitoon, joka auttaa palauttamaan kosteutta ihollesi ja virkistämään sitä syvältä. 

 • Muotoileva kasvohoito 

Haluatko kulmikkaan ja selkeän ulkonäön? Muotoileva kasvohoitomme on vastaus suruihisi! Tämän kasvojen tarkoituksena on tehdä ihostasi kiinteä ja kohonnut käyttämällä yhdistelmähoitoja. Terapeutteihimme kuuluu hermostimulaatio, akupainanta ja imukudoksen tyhjennys, jotta ihosi pysyisi kiinteänä pitämällä kaikki kasvojesi piirteet määriteltyinä ja oikein kulmissa. Lisäksi tämän hoidon jatkuva käyttö auttaa muokkaamaan kasvolihaksesi täydelliseksi V-muodoksi antamaan sinulle nuorekkaan ilmeen! 

 • C-vitamiinin kasvohoito C- 

vitamiinilla on useita etuja, jotka voivat auttaa pitämään ihosi kauniina ja joustavana. Lisäksi se sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka voivat auttaa tekemään ihostasi kiinteän ja hehkuvan. Sen lisäksi se auttaa myös tasoittamaan ihosi ja kirkastaa ihon väriä samalla kun poistaa tummat täplät ja epäpuhtaudet. Hanki tämä kasvohoito nyt ja auta parantamaan ihosi kosteutta ja yleistä kuntoa! 

 • Pore minimointi kasvohoito 

Meidän pore-minimoimalla kasvohoito auttaa syvästi puhdistaa ihoa poimimalla syvä epäpuhtauksia sisällä huokoset ihoa. Puhdistamalla orvaskedesi ja poistamalla ylimääräinen öljy iholta, tämä hoito poistaa tehokkaasti huokoset ja minimoi sen ulkonäön antaen iholle sileän ja posliinisen ilmeen. 

 • Aknen vastainen kasvohoitoaknesi hoidossa 

Onko sinulla ongelmia itsepintaisen? Tässä on toimiva ratkaisu! Aknenvastainen kasvohoitomme vapauttaa ihollesi ylimääräistä öljyä ja likaa, joka tukkii huokoset ja muodostaa kystan. Tämä syväpuhdistava hoito käyttää luonnollisia ainesosia, kuten salisyylihappoa, aknen hoitoon ja poistaa näppylän jälkiä, jotta ihosi näyttää virheettömän kauniilta! 

 • Ikääntymistä estävä kasvohoito 

Kaikki haluavat saada positiivisen nuorekkaan hehkun. Tästä syystä olemme kehittäneet kaavan, joka voi tehokkaasti saada ihosi näyttämään nuorelta ja terveeltä aktiivisten ainesosien avulla. Glykolihapon ja kollageenin avulla olemme estäneet ikääntymisen merkkien ilmestymisen ihollesi. 

Lisäksi koostumuksemme korkea antioksidanttipitoisuus ja tulehdusaineet auttavat parantamaan ihon terveyttä ja ulkonäköä, jolloin se näyttää virheettömältä ja säteilevältä. Tämän hoidon prosessi sisältää yleensä puhdistuksen, kuorinnan ja kasvonaamioiden levittämisen ihon hienojen viivojen poistamiseksi ja ryppyjen merkkien tasoittamiseksi. 

 • Timantti-kasvohoito 

Timantti-kasvohoito on paras hoito ihollesi, jos haluat saavuttaa terveellisen, nuorekkaan hehkun, joka tunkeutuu syvälle ihoosi. Tämä ylellinen kasvohoito stimuloi kasvojesi hermoja poistamalla ihosi tylsyyden ja korvaamalla sen kirkkaalla ja terveellisellä hehkulla. 

Lisäksi se puhdistaa varovasti kasvojen ja kaulan kuolleet ihosolut erikoistuneella työkalulla, jossa on alumiinioksidikiteitä, jotka kuorivat hellävaraisesti kasvojesi ihokerrokset. Tämän hoidon tulos on tehostaa ihon aineenvaihduntaa korostaen ihon luonnollista kauneutta! 

 Vartalohoidot 

antaa kehon rakkautta ja huolenpitoa, että se ansaitsee täällä Beauty Box! Ammattitaitoiset vartalohoidot poistavat taatusti kaikki stressin ja kipujen jäljet ​​kehossasi. Lisäksi se tarjoaa välttämättömiä vitamiineja ja ravintoaineita, joita ihosi tarvitsee pitääkseen sen tuoreena ja hehkuvana! Katso vartalohoidot, joita meillä on täällä kylpylässämme: 

 • Vartalonkuorinta 

Useimmat ihmiset keskittyvät vain kasvoihin ihonhoidossa. Vaikka kehosi kärsii ankarammasta vahingosta eri elementeiltä, ​​se ei kiinnitä huomiota lainkaan, mikä voi auttaa palauttamaan sen hehkun ja kunnon. On aika kiinnittää yhtä paljon huomiota jokaiseen kehosi osaan vartalon kuorinnasta alkaen!

Tämä hoito toimii samalla tavalla kuin kasvojen kuorinta, joka poistaa kehosi kuolleen ihon kerroksen stimuloiden samalla ihon hermoja, jotta sinulla on oikea verenkierto. Tämän hoidon tuloksena on pehmeä, joustava ja nuorekas iho, joka hehkuu syvältä! 

Asiantuntijoidemme mukaan tämä hoito virkistää ja virkistää ihoa tehokkaasti samalla kun poistaa syvälle likaantunut lika. Eri aktiivisten ainesosien käyttö auttaa vähentämään ihon aknea, ryppyjä ja karkeita laikkuja iholla, mikä tekee siitä virheettömän ja sileän. 

 • Vartalonaamio Vartalonaamion

hoidossa käytetään erityisesti muotoiltuja voiteitamme, jotka on asiantuntevasti suunniteltu toimittamaan intensiivistä hoitoa ja ravintoa kehollesi samalla kun hoidetaan erilaisia ​​iho-ongelmia. 

Tämä hoito tehdään levittämällä erityinen naamio koko kehollesi ja jättämällä se ihollesi muutamaksi minuutiksi, kunnes kaikki ravinteet kastuvat ihoon. Anna asiantuntijoidemme auttaa sinua valitsemaan ihon tyypille paras vartalonaamio!

Tarjoamme erilaisia ​​naamioita, jotka on erityisesti suunniteltu hoitamaan ihosi vaivoja. Olitpa sitten kuivan, hilseilevän ihon kanssa tai sinulla on ongelmia aknen kanssa, meillä on täydellinen vartalonaamio tunkeutumaan syvälle epidermisi kerroksiin ja ravitsemaan ihoasi. Pyydä ilmainen neuvonta nyt Beauty Boxista!  

 • Ruotsalainen hieronta 

Ruotsalainen hieronta on kokovartalohoito, joka on standardi kaikille hierontaterapioille. Tässä hoidossa terapeutti käyttää valitsemaasi emulsiota tai eteeristä öljyä kojoottiin kipeät lihakset ja parantaa kehon verenkiertoa. 

Tämä hoito sisältää lempeitä aivohalvauksia lihaksissasi, jotka siirtyvät vähitellen syvempiin aivohalvauksiin, jotka kohdistuvat kehosi ongelma-alueisiin. Ruotsalainen hieronta on täydellinen niille, jotka saavat ensimmäisen hoidon. Se auttaa stimuloimaan lihaksiasi ja valmistamaan kehoasi syväkudoshierontaan! 

 • Aromaterapia  

Aromaterapia käyttää samoja hierontatekniikoita kuin ruotsalainen hieronta auttaakseen kehoasi imemään ravinteita iholle levitetyistä eteerisistä öljyistä. Erilaisia ​​öljyjä käytetään erilaisiin iho-ongelmiin. Tarkista terapeutiltasi ja kysy heidän apua parhaan hoitoon käytettävän öljyn valitsemisessa!  

 • Kuumakivihieronta 

Tämä hoito vaatii hieronta-asiantuntijoiden asiantuntemuksen sen varmistamiseksi, että kuumat kivet sijoitetaan kehosi akupisteisiin. Kivien paino ja lämpö voivat auttaa rauhoittamaan lihaksiasi ja muita kehon ongelmia.  

 • Syvä kudoshieronta

Syvä kudoshieronta on voimakas terapeuttinen hieronta, joka kohdistaa lihastesi solmut ja antaa helpotusta kehosi kipeille alueille. Kohdistamalla kehon akupainepisteisiin terapeutti rauhoittaa varovasti lihastesi solmua. 

Vaikka tämä hieronta on voimakasta, sen ei pitäisi tuntua kehollesi liian tuskalliselta varsinkaan hieronnan jälkeen. Jos alat kokea minkäänlaista epämukavuutta, ilmoita sinulle määrätylle terapeutille lihastesi kipu.